Ανοιχτό Διαδικτυακό εργαστήριο στην Τηλε-ηγεσία

 

 

Δηλώστε τώρα τη συμμετοχή σας στο διαδικτυακό εργαστήριο που θα πραγματοποιηθεί από την Amnis Learning&Growth στις 29, 30, 31 Μαρτίου 2021 (15:00-17:00) με θέμα Ηγεσία στην νέα ψηφιακή εποχή!

To πρόγραμμα Leading Virtually-Τήλε-Ηγεσία, έχει σκοπό να σας εμπνεύσει να ασκείτε ηγεσία στα τηλεργαζόμενα μέλη της ομάδας σας με τρόπο που τα κινητοποιεί, δημιουργεί ευθυγράμμιση και φέρνει  αποτελέσματα για τον οργανισμό. Η εργασία με λίγη ή χωρίς ανθρώπινη αλληλεπίδραση μπορεί να οδηγήσει σε απομόνωση, πτώση του ηθικού και μείωση της σύνδεσης με τους συναδέλφους. Η τηλε-ηγεσία ομάδων εστιάζει σε τρεις βασικές πρακτικές με 12 καλές συνήθειες, που αποδεδειγμένα ενισχύουν την αποτελεσματικότητα του ηγέτη σε ένα ψηφιακό περιβάλλον.

Για να κάνετε εγγραφή στο ανοιχτό διαδικτυακό εργαστήριο Leading Virtually πατήστε εδώ

Μόλις εγκριθεί η εγγραφή σας από τον host, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης με οδηγίες για την συμμετοχή σας στο εργαστήριο.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 


 

Άρθρο για την Τηλε-ηγεσία της Αθανασίας Κούτρα στο αφιέρωμα του HR Professional "Building High Performing Teams Virtually" Παρακολουθήστε on demand το webinar της Amnis Learning & Growth: “Από την διαχείριση αλλαγών, στην ηγεσία των ανθρώπων που καλούνται να τις υλοποιήσουν”