Τι κάνουμε στην Amnis Learning & Growth για την πανδημία του COVID-19

Κάνουμε πράξη αυτό που κηρύσσουμε:

Φροντίζουμε τον εαυτό μας

“ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ” και φροντίζουμε τον εαυτό μας. Αν δεν είμαστε εμείς καλά δεν θα μπορούμε να βοηθήσουμε κανέναν. Δουλεύουμε από το σπίτι αναγνωρίζοντας πάντα ότι η τηλεργασία δεν είναι για όλους το ίδιο εύκολη, ιδιαίτερα για τους πιο εξωστρεφείς από εμάς. 

Φροντίζουμε ο ένας τον άλλο

Φροντίζοντας τον εαυτό μας, μπορούμε να φροντίζουμε ο ένας τον άλλο. Έτσι, εκτός από τις καθημερινές ad-hoc επικοινωνίες, δύο φορές την εβδομάδα τα στελέχη της Amnis Learning & Growth βρισκόμαστε όλοι μαζί με τη βοήθεια της τεχνολογίας και νοιώθουμε ότι είμαστε εκεί ο ένας για τον άλλο και ότι όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί κι αποτελεσματικοί.

Φροντίζουμε τους πελάτες μας

Μόνο αν ακολουθήσουμε τα παραπάνω μπορούμε να φροντίζουμε τους πελάτες μας. Παραμένουμε σε επαφή μαζί τους, όχι για να «πουλήσουμε», αλλά για να κάνουμε ό,τι κάναμε πάντα προκειμένου να επιτελέσουμε το σκοπό μας: Διερευνούμε τις ανάγκες τους για να διαγνώσουμε αν και πώς μπορούμε να τους βοηθήσουμε να γίνουν οι καλύτεροι ηγέτες που μπορούν να γίνουν, τόσο για τον εαυτόν τους όσο και για τους άλλους. Μόνο που τώρα η πανδημία έχει αλλάξει τις προτεραιότητες και τις ανάγκες τους. Για εμάς η αμοιβή δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός, αλλά η συνέπεια του να επιτελούμε το σκοπό μας.

Εστιάζουμε στο τι είναι σημαντικό για τους πελάτες μας

Τι κάνουμε λοιπόν από εδώ και πέρα για να φροντίζουμε τους πελάτες μας:

Η πανδημία δεν έχει εξαλείψει την ανάγκη για ηγεσία, αντίθετα την κάνει περισσότερο απαραίτητη από ποτέ. Οι πελάτες μας είναι ηγέτες και τώρα καλούνται να ασκήσουν ηγεσία σε μία δύσκολη και πρωτόγνωρη συγκυρία. Οτιδήποτε πουν ή κάνουν επηρεάζει τους ανθρώπους γύρω τους περισσότερο από ποτέ. Όμως είναι κι αυτοί άνθρωποι, όπως όλοι μας. Ο φόβος και η ανησυχία του αγνώστου μπορεί να επηρεάσουν δραματικά την ικανότητα τους να λάβουν σωστές αποφάσεις, να ενεργήσουν με συμπόνια και εν συναίσθηση και να ενισχύσουν την ηρεμία σε αυτήν την δίχως προηγούμενο κατάσταση.

Ως coach προσφερόμαστε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να σκεφτούν τα πράγματα διεξοδικά, να επικοινωνήσουν καλύτερα, να σχεδιάσουν ενέργειες για οτιδήποτε βρίσκεται υπό τον έλεγχό τους, χωρίς να κάνουμε την αμοιβή μας προϋπόθεση, για να επιτευχθεί αυτό.

Την ίδια στιγμή όμως, μέσα σε αυτή τη συγκυρία, έχουν μεγαλώσει και οι ανάγκες εκπαίδευσης, καθώς οι άνθρωποι καλούνται να μάθουν να λειτουργούν σε ένα διαφορετικό περιβάλλον, με άλλες προτεραιότητες, που απαιτούν νέες δεξιότητες.

Για το λόγο αυτό, εργαζόμαστε σε δύο κατευθύνσεις:

  • Επιταχύνουμε το μεταφραστικό έργο για να κάνουμε τα e-learning προγράμματά μας, που είναι ήδη διαθέσιμα στα Αγγλικά διαθέσιμα και στα Ελληνικά.
  • Παράλληλα αναβαθμίζουμε με εντατικό ρυθμό τις δικές μας δεξιότητες και προσαρμόζουμε το υλικό των προγραμμάτων μας, ώστε να πραγματοποιούμε με επιτυχία τηλε-εκπαίδευση είτε στα Αγγλικά, είτε στα Ελληνικά.

Συνεχίζουμε να ψάχνουμε και να μαθαίνουμε νέους τρόπους, ώστε να εξακολουθήσουμε να φροντίζουμε τους πελάτες μας βασισμένοι στο τρίπτυχο:

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – ΕΥΕΛΙΞΙΑ– ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Οδηγίες παρακίνησης και διατήρησης της παραγωγικότητας για εργασία από το σπίτι Η ομάδα της AMNIS Learning & Growth μένει στο σπίτι και εργάζεται από το σπίτι
Your Comment

Leave a Reply Now

Your email address will not be published. Required fields are marked *